Vi är tillbaka!

    Efter några år i ett annat förlags ägo har vi nu köpt tillbaka rättigheterna till Sweol och allt som därtill hör. Vi har gjort det för att ni kunder inte fått den service ni rimligen ska ha av en leverantör av läromedel. Läromedel är ju inte som vilken bok som helst, det är ett levande media, särskilt inom SFI. Det läromedel ni valt ska hjälpa er att utbilda, introducera och integrera människor med mycket skilda bakgrunder och språk till en ny värld, därför krävs ständiga uppdateringar och kommunikation.

    Uppdateringar
    Det ska ni nu återigen få. Vi kommer att, som tidigare, göra milda löpande uppdateringar samt mer omfattande revisioner, dock med bibehållet koncept. För att nå bra resultat behövs kommunikation. Vi kommer inom mycket kort att starta upp en kommunikationskampanj, där vi ber er lärare att delta i en enkät för att snabbt återställa Sweol till dagens behov och krav. Håll utkik efter den! Tillsammans blir vi starkare.

    Kommunikation
    Vi vet sedan tidigare att många av er vill ha möjligheten att kunna prata med någon för att få snabba svar på era frågor. Ni kanske rentav vill göra en beställning per telefon. Det var tidigare vårt unika sätt att kommunicera med er. Det ska ni givetvis få tillbaka. Vi ska ge er all den support ni vill ha, och på det sätt som ni önskar. Kommunikation är förstås också viktig för ett läromedels utveckling. Vår lyhördhet tillsammans med era synpunkter ger unika möjligheter för att försiktigt skruva på det vi ger er, så att det fungerar så bra som möjligt.

    Priser
    Vi justerar ner priserna på grundkurserna till en mer skälig nivå. Det innebär en sänkning på nästan 12% för alfa-, A-, B-, C- och D-kurserna samt Intro 1-3. Prissänkningen gäller tills vidare, den är alltså inte en kampanj. Vi hoppas ni ska gilla det. Se separata prislistor på sidan Lärarrum.

    Vi är glada att vara tillbaka och att få serva er igen. Ha gärna lite överseende den första tiden med att vi antagligen är lite ringrostiga.

    Webb2013/onedrive.jpg Webb2013/onedrive.jpg

    Vi som producerar Sweol.com:

    Postadress:                     Telefon:                         Mail:
    Wikners Förlag AB        070.2447028                support@sweol.com
    Persbylånga 134
    748 94 ÖRBYHUS