Nu tar Sweol ett stort kliv framåt!

    Vi vet att situationen i ert viktiga arbete som SFI-lärare har förändrats rejält under de senaste åren och att den kommer att fortsätta att förändras. Samtidigt erbjuder teknikutvecklingen nya möjligheter i SFI-undervisningen och vi på Sweol vill växla upp vårt utvecklingsarbete för att fortsätta kunna bidra i den utvecklingen.

    Därför gör vi tillsammans med Magnolia Förlag en gemensam satsning på läromedel för nyanlända. Detta kommer bland mycket annat att innebära att vi här på Sweol.com kommer att kunna bredda vårt innehåll rejält och redan under våren kunna erbjuda läromedel även inom yrkessvenska. 

    ”Det känns underbart att tillsammans med Magnolia ge utvecklingen av Sweol en rejäl skjuts in i framtiden. Jag ser verkligen fram emot att vi nu kommer att kunna erbjuda våra lärare och elever ett ännu bredare innehåll och en utvecklad funktionalitet på Sweol.com ” säger Jan Wikner, VD för Wikner Förlag och den som tillsammans med sin fru Stina Wikner skapat Sweol.com. 

    På samma användarvänliga vis som tidigare kommer även våra nya ämnen att erbjudas kapitelvis och med möjlighet att elevanpassa valet mellan tryckt eller digitalt material. Vi är mycket stolta över att fortsättningsvis kunna ge gamla och nya kunder den flexibilitet som kapitelsystemet ger. Det lyft Magnolia Förlag kommer att ge Sweol med nya titlar, är precis vad vi önskar oss för framtiden.
     

    ”Vi vet att behovet av läromedel för nyanlända fortsatt växer kraftigt och vi är mycket glada över att tillsammans med Sweol få bidra i utvecklingen av rätt läromedel för den elevgruppen.” säger Erik Liedberg, VD på Magnolia Förlag AB. 

    För mer information kontakta Jan Wikner på telefon 070-663 94 07, jan@sweol.com eller Erik Liedberg på 070-643 47 97, erik.liedberg@magnoliaforlag.se


    Webb2013/Utskriftsvanlig_info.jpg
    Utskriftsvänlig version.

    Vi som producerar Sweol.com:

    Postadress:                     Telefon:                         Mail:
    Wikners Förlag AB        070.2447028                support@sweol.com
    Persbylånga 134
    748 94 ÖRBYHUS